Blog

Check ons blog en blijf op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen. Je vindt hier handige tips, updates over onze organisatie, en gaan dieper in op de techniek. Van Scrum tot Craft CMS en van Laravel tot Vue.js...

Typing on keyboard

ChatGPT-4: Wat we weten en wat we kunnen verwachten

28 feb. 2023 door Alan Linnenbank

De lancering van het GPT-3 taalmodel van OpenAI in 2020 markeerde een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie. Met zijn indrukwekkende 175 miljard parameters toonde GPT-3 ongekende mogelijkheden op het gebied van natuurlijke taalverwerking en tekstgeneratie. Maar wat komt hierna? Zal OpenAI doorgaan met het verleggen van de grenzen van AI taalmodellen met ChatGPT-4, en zo ja, wat kunnen we verwachten?

Dolphiq Fathom Analytics

Meten is weten: Fathom Analytics vs. Google Analytics

1 feb. 2023 door Allard Rothengatter

In deze digitale tijden is privacy een groeiende zorg voor veel mensen. Wanneer het gaat om website-analyse, zijn er veel opties beschikbaar, waaronder Google Analytics en Fathom Analytics. Hoewel Google Analytics een van de meest populaire analyse-tools is, is Fathom Analytics een betere keuze als het gaat om privacybescherming.

Book

De kracht van ChatGPT

25 jan. 2023 door Allard Rothengatter

ChatGPT is een slimme chatbot die is ontwikkeld door OpenAI. Het model is getraind op miljoenen teksten uit het internet en is in staat om taal op een manier te begrijpen en te genereren die eerder onmogelijk leek. In dit artikel bespreken we de belangrijkste voordelen van ChatGPT en hoe het de manier waarop we communiceren kan veranderen.