Online platform voor internationale studenten

International Student Services (ISS) is een online platform waar internationale studenten voordat zij naar Nederland komen al hun basisbehoeften kunnen regelen. Via dit platform kunnen zij verschillende diensten afnemen zoals een OV-chipkaart, telefoonabonnement of een bankrekening. Zo beginnen ze goed voorbereid aan hun studietijd in Nederland.

Het idee

ISS zorgt ervoor dat buitenlandse studenten goed voorbereid aan hun studietijd in Nederland kunnen beginnen. Vanuit hun thuisland kunnen ze eenvoudig online allerlei zaken regelen zodat ze, eenmaal in Nederland aangekomen, niet voor verrassingen komen te staan.

De aanpak

Het platform is in nauwe samenwerking met de Product Owner (PO) volgens de Scrum methodiek ontwikkeld. In een korte tijd zijn de website en de backoffice (opgezet in Laravel) gerealiseerd. Er is voortdurend interactie geweest met de PO om de details af te stemmen.

Het resultaat

Studenten kunnen op het platform van ISS binnen enkele klikken de gewenste diensten afsluiten waardoor men zo snel mogelijk door het bestelproces geloodst wordt. De afgenomen diensten zijn voor ISS inzichtelijk in de backoffice, waarmee de applicatie beheerd wordt.

Impressies

Home

Partners

Team

Backoffice

"Door middel van de intensieve samenwerking hebben we dit geweldige resultaat kunnen bereiken. De communicatie was snel, oplossingsgericht en meer dan fijn! Het was een genot om samen te werken en ik kijk uit naar de volgende projecten samen met Dolphiq!"

– Duco Vermeulen, Product Owner

Wie maakten het mogelijk?

Vragen of opmerkingen?

Wil je meer weten over ISS, het platform of de techniek die er achter zit? Laat het ons weten!
Loading page...