Dolphiq treedt toe tot DDA

We hebben leuk nieuws! Met trots kunnen we melden dat Dolphiq is toegetreden tot Dutch Digital Agencies (DDA), de branchevereniging die de toonaangevende digitale bureaus in Nederland vertegenwoordigt.

DDA... wat is dat?

DDA staat voor Dutch Digital Agencies, de vereniging die de beste digitale bureaus van Nederland vertegenwoordigt. Binnen deze organisatie wordt kennis en ervaring gedeeld en houden de leden elkaar op de hoogte van alles wat er in de markt speelt. Hier worden de nieuwste innovaties en uitdagingen besproken waar je als digital agency voor komt te staan. DDA organiseert kennissessies, workshops en andere meetings waar de leden hun voordeel mee kunnen doen. En wij als Dolphiq mogen hier nu deel van uitmaken. We kijken uit naar de samenwerking!

En wat betekent dit? 

De toetreding tot DDA is een erkenning voor de organisatie en het werk dat we leveren. Klanten zullen hier niet direct iets van gaan merken. Wel is het zo dat je als klant vroeg of laat wellicht iets te maken kunt krijgen met lessen die wij geleerd hebben van de DDA. Dit kan gaan om processen die iets anders ingericht worden of het toepassen van de nieuwste innovaties binnen onze software. De samenwerking binnen DDA is er op gericht om de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen, zodat we een vooruitstrevende en duurzame partner voor onze klanten kunnen zijn. 

"De samenwerking binnen DDA is er op gericht om de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen."

– Allard Rothengatter, CEO van Dolphiq
Loading page...