Dolphiq treedt toe tot DDA

We hebben leuk nieuws! Met trots kunnen we melden dat Dolphiq is toegetreden tot Dutch Digital Agencies (DDA), de branchevereniging die de toonaangevende digitale bureaus in Nederland vertegenwoordigt.


Auteur: Allard Rothengatter
Gepubliceerd: 17 januari, 2020

DDA... Wat is dat?


DDA staat voor Dutch Digital Agencies, de vereniging die de beste digitale bureaus van Nederland vertegenwoordigt. Binnen deze organisatie wordt kennis en ervaring gedeeld en houden de leden elkaar op de hoogte van alles wat er in de markt speelt. Hier worden de nieuwste innovaties en uitdagingen besproken waar je als digital agency voor komt te staan. DDA organiseert kennissessies, workshops en andere meetings waar de leden hun voordeel mee kunnen doen. En wij als Dolphiq mogen hier nu deel van uitmaken. We kijken uit naar de samenwerking!

DDA_member_dolphiq
Het profiel van Dolphiq op de website van DDA

En wat betekent dit?

De toetreding tot DDA is een erkenning voor de organisatie en het werk dat we leveren. Klanten zullen hier niet direct iets van gaan merken. Wel is het zo dat je als klant vroeg of laat wellicht iets te maken kunt krijgen met lessen die wij geleerd hebben van de DDA. Dit kan gaan om processen die iets anders ingericht worden of het toepassen van de nieuwste innovaties binnen onze software. De samenwerking binnen DDA is er op gericht om de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen, zodat we een vooruitstrevende en duurzame partner voor onze klanten kunnen zijn.

"De samenwerking binnen DDA is er op gericht om de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen."

– Allard Rothengatter, CEO van Dolphiq

Nog meer interessante blogs


Typing on keyboard

ChatGPT-4: Wat we weten en wat we kunnen verwachten

28 feb. 2023 door Alan Linnenbank

De lancering van het GPT-3 taalmodel van OpenAI in 2020 markeerde een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie. Met zijn indrukwekkende 175 miljard parameters toonde GPT-3 ongekende mogelijkheden op het gebied van natuurlijke taalverwerking en tekstgeneratie. Maar wat komt hierna? Zal OpenAI doorgaan met het verleggen van de grenzen van AI taalmodellen met ChatGPT-4, en zo ja, wat kunnen we verwachten?

Quality control

Test workshop bij Dolphiq

30 jul. 2021 door Milas Hietkamp

We streven ernaar om webapplicaties en software van hoge kwaliteit te leveren. Het testen van onze applicaties is daarom een belangrijk onderdeel van het ontwikkeltraject. Om dit blijvend onder de aandacht te brengen en onszelf te blijven ontwikkelen, heeft het team deelgenomen aan een test workshop.

Poster on an old bricks wall near a stairway mockup a14415

ISO 27001 gecertificeerd

17 mrt. 2021 door Caroline de Haan-Zandstra

Dolphiq is officieel ISO 27001 gecertificeerd! ISO 27001 is de standaard voor informatiebeveiliging. De norm beschrijft de beveiligingsmaatregelen die je als organisatie zou moeten hanteren om veilig en zorgvuldig om te gaan met informatie.