Ontwikkelen met Laravel

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties met Laravel. Gelukkig betekent 'maatwerk' niet dat we elke keer opnieuw het wiel hoeven uit te vinden. Het Laravel Framework vormt een goede basis voor onze web- en software applicaties. 

Wat is het Laravel Framework?

Laravel is een open source PHP framework dat wordt ingezet bij de ontwikkeling van webapplicaties. Het framework is ontwikkeld door Taylor Otwell en automatiseert veelvoorkomende taken. Het framework is een goede basis voor ons maatwerk. Laravel helpt ons om effectief te programmeren.

Onze redenen om Laravel te gebruiken...

Enkele jaren geleden hebben we besloten om waar mogelijk Laravel in te zetten voor de ontwikkeling van onze webapplicaties. Het framework heeft namelijk een aantal voordelen:

  • Laravel maakt het ontwikkelen van webapplicaties gemakkelijker;
  • Het framework is stabiel, betrouwbaar en kwalitatief sterk;
  • Laravel bestaat uit begrijpelijke, eenvoudige code en wordt continu doorontwikkeld;
  • Door volgens één standaard te werken, weten alle developers hoe iets gebouwd is;
  • Er is uitstekende documentatie en een grote community waar je vragen kunt stellen;
  • Er zijn verschillende packages beschikbaar om veelvoorkomende taken te automatiseren, zoals het versturen van mails, het maken van database connecties en user verificatie.

"Laravel is de basis voor ons maatwerk"

– Johan Zandstra, CTO @ Dolphiq

DQ ♥ Laravel

Zoals je inmiddels misschien wel hebt gemerkt, zijn wij fan van Laravel. Of het nou gaat om het ontwikkelen van een back-office of een andere webapplicatie, het biedt ons een stabiele basis waar we ons maatwerk op kunnen bouwen. We zetten het veelvuldig in en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het framework. Onze developers kennen Laravel door en door en weten hoe we het optimaal in kunnen zetten voor onze webapplicaties. 

Werken met Laravel?

Bij Dolphiq werken Laravel ontwikkelaars die de kracht van het framework weten te benutten. We houden elkaar op de hoogte door regelmatig techtalks te organiseren, waarin we elkaar bijpraten over nieuwe technieken en handige tips. Ben jij ook Laravel specialist of wil je dit worden? Dan komen we graag met je in contact! Bekijk onze vacatures of gebruik de chat-functie voor meer informatie!

"We organiseren regelmatig 'Techtalks' om elkaar bij te praten over de nieuwste technieken"

Onze Laravel developers aan het werk...

Ontwikkelen met Laravel

Wil je meer weten over Laravel? We vertellen je er graag meer over...
Loading page...