Onze cases

Koffie, code en de occasional pizza als de deadlines nét even te strak zijn. Bij Dolphiq doen we er alles aan om er voor te zorgen dat onze opdrachtgevers tevreden zijn met hun webapplicatie. We ontwikkelen webapplicaties, software op maat, database oplossingen en andere maatwerk weboplossingen.

0305ffec58d5073bbd23e2e5b121a416

Offertes automatiseren

Het automatiseren van het offerte traject kan je een hoop tijd besparen. Waarom zou je kopiëren + plakken uit je oude offertes als je dit proces ook kunt automatiseren??? Die uitdaging zijn we dus aangegaan! Deze opdrachtgever heeft liever niet dat we zijn naam noemen en we zullen dit project dan ook geanonimiseerd op deze pagina beschrijven.

Case top1

Sensys Gatso

Sensys Gatso is een toonaangevende leverancier van verkeershandhavingsoplossingen. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft als missie om de verkeersveiligheid te verbeteren en levens te redden door het rijgedrag van automobilisten te veranderen. Dolphiq ontwikkelde een overzichtelijke corporate website, gebaseerd op een aangeleverd design.

Meeting

EPPA

EPPA is een toonaangevend adviesbureau op gebied van public affairs en strategische communicatie. Eén van de diensten die wordt aangeboden is de Politieke Monitor, waarmee je als klant via een online portaal altijd op de hoogte blijft van de voor jou relevante ontwikkelingen in politiek Den Haag.

Dolphiq webdevelopment op maat

Lindenhaeghe

Lindenhaeghe is een toonaangevend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En bij een toonaangevende organisatie hoort natuurlijk een moderne website...

Dolphiq webdevelopment maatwerk

SKJ

De Stichting Kwaliteitsregister Jeugdzorg (SKJ) treedt op als overkoepelend orgaan voor kwaliteitsregistratie in het jeugddomein. Vanwege de samenvoeging van een aantal registers is de wens ontstaan naar een op maat ontwikkeld systeem voor de registratie van jeugdprofessionals.

Shutterstock 544164301

ME+U

ME+U is een unieke online tool voor persoonlijke ontwikkeling, versterking van teams en het neerzetten van een krachtige organisatiecultuur. Als gebruiker van het platform vul je een vragenlijst in om vervolgens toegang te krijgen tot je persoonlijke profiel, waarmee je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en verbetering van de samenwerking.

Bose aviation visual home 1920x840px 1

Bose Aviation

Bose Aviation is een online portaal voor piloten en officiële dealers/resellers van Bose producten in de luchtvaart industrie. Via dit portaal kunnen ze deelnemen aan promoties en worden zij als eerste geïnformeerd over nieuwe producten en evenementen. Dealers en resellers vinden er ook documentatie en marketing materiaal voor de promotie van de producten.

ISS topbanner

International Student Services

International Student Services (ISS) is een online platform waar internationale studenten voordat zij naar Nederland komen al hun basisbehoeften kunnen regelen. Via dit platform kunnen zij verschillende diensten afnemen zoals een OV-chipkaart, telefoonabonnement of een bankrekening. Zo beginnen ze goed voorbereid aan hun studietijd in Nederland.