Qore.works - onze standaard voor maatwerk

Elke organisatie heeft andere behoeften en elke applicatie die we ontwikkelen is dus uniek! Betekent 'maatwerk' dan dat het ook duur moet zijn? Wij vinden van niet! Onze oplossing is Qore.works, de kern voor ons maatwerk! Zo blijft er meer tijd over voor de ontwikkeling van de specifieke wensen die je hebt en waar jouw organisatie beter van wordt.

Oké, maar wat heb ik eraan?

Als opdrachtgever heb je met Qore.works een stabiele basis waarbij het grootste deel van je applicatie al gerealiseerd is. Standaard componenten als een login functionaliteit, gebruikers, rollen- en rechtenbeheer zijn al in Qore.works aanwezig. Met een goede mix van standaard componenten en maatwerk zijn we in staat om snel een webapplicatie te ontwikkelen die voorziet in de behoeften van jouw organisatie. Zo blijft er zoveel mogelijk tijd en budget over voor de ontwikkeling van het maatwerk waar jouw organisatie behoefte aan heeft.

Wat is Qore.works?


Qore.works is onze nieuwste versie van een set van standaard bouwblokken die we, met de kennis en ervaring van meer dan 20 jaar online development, hebben ontwikkeld en samengevoegd om op een efficiënte manier digitale oplossingen te ontwikkelen en te beheren.

Qore.works is in de kern een drieëenheid van:

  • Beheer-omgeving
  • Klantportaal
  • én de basis voor elke applicatie

Hierbij maken we gebruik van bewezen standaarden en technieken, open source software en natuurlijk onze jarenlange ervaring. Het is een door ons ontwikkeld modulair systeem gebaseerd op Php en Laravel, waarmee we de basis van elke nieuwe applicatie snel kunnen neerzetten en beheren. Qore.works stelt ons in staat om snel digitale oplossingen voor jou te ontwikkelen.

Waar kun je Qore.works voor inzetten?


Met Qore.works kunnen we elke complexe digitale omgeving voor je maken. Of het nu gaat om het ontsluiten van informatie uit uw bestaande CRM of ERP systemen of simpelweg als basis voor uw volledig nieuwe online omgeving. Met Qore.works maken we een portaal waar klanten kunnen inloggen, informatie kunnen raadplegen en wijzigen, terwijl je zelf de controle houdt over alle data en processen in je eigen beheeromgeving.

Online portalen

Ontwikkeling van online portalen en platforms, "Mijn" omgevingen, klantportalen, leveranciersportalen en meer...

Webontwikkeling

Webapplicaties, websites, digitale omgevingen, online tools en andere web-based projecten.

Software op maat

Van CRM tot LMS-systeem, van API-koppeling tot database ontwikkeling. Alles wordt op maat ontwikkeld.

"Qore.works is gebouwd met flexibiliteit en schaalbaarheid als uitgangspunt. Zo ontwikkelen we in 2 sprints een volledig nieuw portaal!"

– Alan Linnenbank

Qore.works in 5 kernwoorden:


Schaalbaar

Qore.works biedt een betrouwbare en stabiele basis voor digitale oplossingen door het gebruik van bewezen standaarden en technieken, wat zorgt voor een consistente en betrouwbare en schaalbare applicatie.


Veilig

Met Qore.works kun je vertrouwen op veilige en goed te onderhouden software, waaronder standaardcomponenten voor beveiligingsfunctionaliteit, wat de kans op beveiligingsproblemen vermindert.


Efficiënt

Qore.works maakt snelle en efficiënte ontwikkeling van digitale oplossingen mogelijk, door de inbegrepen standaardcomponenten en het gebruik van een modulair systeem besparen we niet alleen tijd maar ook geld en maken we meer met hetzelfde budget.


Flexibel

Qore.works biedt flexibiliteit door eenvoudig uit te breiden en te koppelen met andere systemen en tools, waardoor digitale oplossingen kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften.


Maatwerk

Qore.works is de basis voor maatwerkapplicaties, waarbij het combineren van standaardcomponenten met maatwerkoplossingen snelle en efficiënte ontwikkeling van digitale oplossingen mogelijk maakt die optimaal aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Recent met Qore.works door ons ontwikkeld


SKJ Custom made CRM system

CRM-systeem SKJ

Het registratiesysteem van SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) waarmee dagelijks gewerkt wordt, is gebaseerd op Qore.works. Dit is het modulaire CRM-systeem dat is ontwikkeld door Dolphiq, aangevuld met maatwerk modules.

Tech stack

Qore.works is ontwikkeld met bewezen standaarden en technieken

HTML & PHP

HyperText Markup Language 5 is de nieuwste versie van HTML

Laravel

Laravel is het PHP Framework dat de basis vormt voor onze applicaties

Tailwind CSS

Tailwind CSS is een utility-first framework waarmee je snel interfaces ontwikkelt

MySQL

MySQL is een open source techniek om relationele databases mee te ontwikkelen

Koffie

Koffie is een warme drank die o.a. het oppeppende middel cafeïne bevat
Factsheet background

Meer weten over qore.works? Neem contact op!

Alan Linnenbank