Database ontwikkeling

Een complexe database ontwikkelen, daar zijn we gek op bij Dolphiq! We hebben ervaring met de meest uiteenlopende vormen van database ontwikkeling. Of het nu gaat om het opslaan, analyseren, doorzoekbaar of inzichtelijk maken van data... wij maken van jouw data waardevolle informatie! We denken met je mee en leveren een database oplossing op maat.

Het idee

Met het ontwikkelen van een database zorgen we er voor dat je altijd beschikt over de juiste data om beslissingen te kunnen nemen. Afhankelijk van de systemen in jouw organisatie en je specifieke wensen ontwikkelen we een database oplossing op maat.

De aanpak

Met systemen als MySQL, MS SQL, SQL, Sybase en ODBC ontwikkelen wij webapps en een GUI (Grafische User Interface). De aansturing van de database gebeurt online met behulp van onder andere de codes PHP en ASP.

Het resultaat

Met een database oplossing op maat heb je als eindgebruiker altijd inzicht in je data via een user interface. Data worden overzichtelijk weergegeven zodat je direct de juiste informatie tot je beschikking hebt om beslissingen te kunnen nemen.

De techniek achter de database


In veel gevallen zoeken onze opdrachtgevers niet alleen een database, maar vooral een manier om een database te beheren. Er zijn maar weinig mensen die met behulp van MySQL zelf in de database aan de slag gaan. Dat hoeft ook niet, daar zijn wij voor! Wij gebruiken technieken als MySQL, MS SQL, SQL, Sybase en ODBC om de database te ontwikkelen en zorgen ervoor dat je middels een gebruiksvriendelijke User Interface jouw data kunt beheren. Uiteraard zullen we (afhankelijk van het type data) passende veiligheidsmaatregelen nemen en data indien nodig encrypted opslaan.