Lindenhaeghe website

Dolphiq is al jarenlang de online partner van opleidingsinstituut Lindenhaeghe, de Beste Opleider van Nederland in 2013, 2014, 2015 en 2016. We waren betrokken bij de allereerste website van het bedrijf en ook de nieuwe website van Lindenhaeghe hebben wij van een nieuwe, moderne 'look and feel' voorzien.

Het idee

Lindenhaeghe is uitgeroepen tot Beste opleider van Nederland en daar hoort een vooruitstrevende website bij. Een website met een modern design, een eenvoudig bestelproces, uitgebreide functionaliteiten en een persoonlijke Mijn Lindenhaeghe omgeving.

De aanpak

In nauwe samenwerking met Lindenhaeghe is het ontwerp voor de nieuwe site tot stand gekomen. Gedurende het proces is er intensief contact geweest en hebben er structureel brainstormsessies, tussentijdse presentaties, interne- en externe testsessies en meetings plaatsgevonden.

Het resultaat

De website van Lindenhaeghe heeft de uitstraling die bij het bedrijf past. Ondanks de vele mogelijkheden is hij overzichtelijk, maar ook aantrekkelijk, en gebruiksvriendelijk en scoort deze goed in de zoekmachines.

Impressies

Homepage

Opleidingen

Locaties

Winkelwagen

Wie maakten het mogelijk?

Loading page...