Waarom kiezen voor Craft CMS?

We hebben de weloverwogen beslissing genomen om voor het content beheer van onze webapplicaties gebruik te maken van Craft CMS. Craft is uitermate geschikt voor de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties. Template engine Twig biedt een prettige ervaring voor developers en, nog veel belangrijker, ook door gebruikers Craft CMS als zeer positief ervaren.

Content

Content staat bij Craft voorop! Dat lijkt misschien een open deur bij een CMS, maar waar bijvoorbeeld Wordpress in eerste instantie is ontwikkeld om blogs te schrijven, staat het beheren van content bij Craft op nummer 1, 2 en 3.

usability

Ook zonder technische kennis kun je eenvoudig teksten en afbeeldingen aanpassen, nieuwe pagina's aanmaken en deze vormgeven. De live-preview functie zorgt er voor dat je direct kunt zien welk effect jouw aanpassingen hebben op de pagina.

flexibiliteit

Craft CMS onderscheidt zich doordat het een zeer schaalbaar en flexibel systeem is. Het is zó ingericht dat je later eenvoudig functionaliteiten kunt toevoegen. Dit maakt het uitermate geschikt voor onze maatwerk oplossingen.