Website en online applicatie ontwikkeling

Onze creatieve designers schetsen en ontwikkelen websites zo dat ze functioneel zijn én de juiste uitstraling hebben. Een website van Dolphiq is uitgerust met een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management System), waarmee je zelf eenvoudig de pagina's, teksten en afbeeldingen op je website beheert. 

Het idee

Een goede website is functioneel en heeft de juiste uitstraling. Wij ontwikkelen websites op maat en betrekken je bij het ontwerp proces. Zo zorgen we ervoor dat we samen een unieke website maken die jouw bedrijf verder helpt!

De aanpak

Als klant word je vanaf het begin betrokken bij het ontwerp proces. We vinden het namelijk niet alleen belangrijk dat de website functioneert zoals afgesproken, de uitstraling moet ook bij jouw organisatie passen.

Het resultaat

Samen ontwikkelen we een website die aan de wensen van zowel jouw organisatie als de bezoeker voldoet. De website is responsive, snel, gebruiksvriendelijk, scoort goed in de zoekmachines en je kunt hem zelf beheren met een eenvoudig CMS.

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat we maken, maar we laten het je liever zien met een aantal voorbeelden uit de praktijk:

Stichting Proceon

De Stichting Proceon is een overkoepelend orgaan voor protestants-christelijk onderwijs in het Gooi en omgeving.

Lindenhaeghe website

Hét opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals in Nederland en is in 2013, 2014, 2015 en 2016 uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland.

Jumbo Supermarkten

Reclamebureau Graphic bedacht met Jumbo Supermarkten dé WK-actie van 2014: het Roy Donders juichpak

TimeButler

Volledig geautomatiseerde urenregistratie systeem voor de flexibele werktijden van de medewerkers!

Vragen over webontwikkeling?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we bijten niet...
Loading page...