Website en online applicatie ontwikkeling

Onze creatieve designers schetsen en ontwikkelen websites zo dat ze functioneel zijn én de juiste uitstraling hebben. Een website van Dolphiq is uitgerust met een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management System), waarmee je zelf eenvoudig de pagina's, teksten en afbeeldingen op je website beheert. 

Het idee

Een goede website is functioneel en heeft de juiste uitstraling. Wij ontwikkelen websites op maat en betrekken je bij het ontwerp proces. Zo zorgen we ervoor dat we samen een unieke website maken die jouw bedrijf verder helpt!

De aanpak

Als klant word je vanaf het begin betrokken bij het ontwerp proces. We vinden het namelijk niet alleen belangrijk dat de website functioneert zoals afgesproken, de uitstraling moet ook bij jouw organisatie passen.

Het resultaat

Samen ontwikkelen we een website die aan de wensen van zowel jouw organisatie als de bezoeker voldoet. De website is responsive, snel, gebruiksvriendelijk, scoort goed in de zoekmachines en je kunt hem zelf beheren met een eenvoudig CMS.

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat we maken, maar we laten het je liever zien met een aantal voorbeelden uit de praktijk:

Publieke Zaken

Ontwikkeling van een online portaal waarmee Publieke Zaken overheid en bedrijfsleven samenbrengt.

Lindenhaeghe

DQ is al jarenlang dé online partner van Lindenhaeghe en heeft ook de nieuwe website ontwikkeld.

Stichting Proceon

Website van de overkoepelende organisatie en voor een groot aantal van de aangesloten basisscholen

TimeButler

Volledig geautomatiseerde urenregistratie systeem voor de flexibele werktijden van de medewerkers!

Vragen over webontwikkeling?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we bijten niet...
Loading page...