Software op maat

Standaard softwarepakketten bieden niet altijd de beste oplossing voor jouw bedrijf. Voor bedrijven is het lastig om een softwarepakket te vinden dat perfect aansluit op de behoeften van het personeel en de organisatie. In zo'n geval kun je het beste kiezen voor software ontwikkeling op maat. Wij passen hierbij bij voorkeur de scrum methodiek toe.

Het idee

Wij ontwikkelen software op maat, op basis van jouw wensen. Zodat de software doet wat jij wilt, hoe je het wilt en uiteraard ten alle tijden aan te passen is. Zo bevat de software alle functionaliteiten die je nodig hebt en blijf je up-to-date.

De aanpak

Bij software ontwikkeling is er continu interactie met de opdrachtgever. Samen ontwerpen we de software op maat en tijdens het proces houden we constant contact om er voor te zorgen dat de software aan alle wensen voldoet.

Het resultaat

Software op maat sluit perfect aan op de behoeften van jouw organisatie. De software functioneert zoals gewenst en kenmerkt zich door betrouwbaarheid, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en snelheid

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat we maken, maar we laten het je liever zien met een aantal voorbeelden uit de praktijk:

Lindenhaeghe CRM

Dolphiq ontwikkelde een CRM-systeem op maat met uitgebreide functionaliteiten, gekoppeld aan een database met de gegevens van alle cursisten.

LincSafe

LincSafe en Dolphiq werken samen aan de ontwikkeling van de intelligente kluizen van Lincsafe

SKJ

DQ voegde een aantal bestaande registers samen en ontwikkelde een database op maat voor SKJ

Hemingway-PG

We ontwikkelden een CRM-systeem op maat waarmee Hemingway PG haar opleidingen kan beheren.

Vragen over software op maat?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van software ontwikkeling op maat? Neem vrijblijvend contact op...
Loading page...