Database Ontwikkeling

Een complexe database ontwikkelen, daar zijn we gek op bij Dolphiq! Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende projecten waarbij database ontwikkeling een grote rol speelden. Of het nu gaat om het opslaan, analyseren, doorzoekbaar of inzichtelijk maken van data of het maken van een koppeling met een extern systeem... We denken met je mee en leveren een database oplossing op maat.

Het idee

Met het ontwikkelen van een database zorgen we er voor dat je altijd beschikt over de juiste data om beslissingen te kunnen nemen. Afhankelijk van de aanwezige systemen in jouw organisatie en je specifieke wensen ontwikkelen we een database oplossing op maat.

De aanpak

Met systemen als MySQL, MS SQL, SQL, Sybase en ODBC ontwikkelen wij webapps en een GUI (Grafische User Interface). De aansturing van de database gebeurt online met behulp van onder andere de codes PHP en ASP. Voor Windows op-maat-software maken wij gebruik van Delphi of .Net

Het resultaat


Met een database oplossing op maat heb je als eindgebruiker altijd inzicht in de data via een GUI. Data worden overzichtelijk weergegeven zodat je optimale efficiëntie kunt realiseren. We zorgen ervoor dat de database goed samenwerkt met de systemen die al in je organisatie aanwezig zijn. 

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat we maken, maar we laten het je liever zien met een aantal voorbeelden uit de praktijk:

Hemingway-PG

Full service organisatie voor toezichthouders en commissarissen op het gebied van educatie en non-executive search.

SKJ

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) beheert het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector

Lindenhaeghe CRM

Dolphiq ontwikkelde een CRM-systeem op maat met uitgebreide functionaliteiten, gekoppeld aan een database met de gegevens van alle cursisten.

Offertes automatiseren

Dolphiq heeft het offertetraject van één van onze klanten geautomatiseerd en daarmee een flinke tijdsbesparing gerealiseerd.

Vragen over database ontwikkeling?

Neem vrijblijvend contact met ons op...
Loading page...