Wat doen de mannen (en vrouwen) van DQ?

Vakmensen... ze zijn er ook in het digitale tijdperk! Dolphiq heeft al ruim 18 jaar ervaring met (web-)ontwikkeling en bestaat uit een team van creatieve designers, ervaren developers en gedreven tekstschrijvers. Samen werken zij aan de creatie, realisatie en optimalisatie van online toepassingen.

Webontwikkeling

Een website van Dolphiq is uniek, op maat gemaakt en heeft de uitstraling die bij je bedrijf past. We zorgen er voor dat je website aantrekkelijk is, goed scoort in de zoekmachine en te beheren is met een eenvoudig CMS.

Software op maat

We ontwikkelen software op maat zodat het doet wat jij wilt, hoe je het wilt. Onze SaaS-oplossingen 'in de cloud' zijn een passende oplossing voor elk vraagstuk.

Database ontwikkeling

Een complexe database ontwikkelen, daar zijn we gek op bij Dolphiq! Of het nu gaat om het inzichtelijk maken van data of het maken van een koppeling met een extern systeem. Wij maken een database oplossing op maat.

Activatie websites

We maken activatie websites die je promotiecampagne ondersteunen. Met een compleet ordersysteem, de activatie van actiecodes of integratie met social media. Wij realiseren het voor je.

Apps

Onze ontwikkelaars maken mobiele apps die geschikt voor iOS, Android en Windows smartphones. Met een functionele, handige app nemen jouw klanten je overal mee naar toe.

Optimalisatie

Google AdWords, social media en SEO helpen je om online succes te behalen. Of je nu een product wilt verkopen of je naamsbekendheid wilt vergroten, wij zetten je online campagne voor je op.

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat we maken, maar we laten het je liever zien met een aantal voorbeelden uit de praktijk:

SKJ

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) beheert het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector

Alzheimer Assistent

App van Alzheimer Nederland die hulp biedt aan mantelzorgers die iemand met dementie verzorgen

Lindenhaeghe website

Hét opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals in Nederland en is in 2013, 2014, 2015 en 2016 uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland.

Jumbo Supermarkten

Reclamebureau Graphic bedacht met Jumbo Supermarkten dé WK-actie van 2014: het Roy Donders juichpak

Kleenex

Wij mochten de Nederlandse en Belgische activatie websites voor de Mijn Kleenex-actie ontwikkelen

Stichting Proceon

De Stichting Proceon is een overkoepelend orgaan voor protestants-christelijk onderwijs in het Gooi en omgeving.

Hemingway-PG

Full service organisatie voor toezichthouders en commissarissen op het gebied van educatie en non-executive search.

TimeButler

Volledig geautomatiseerde urenregistratie systeem voor de flexibele werktijden van de medewerkers!

Meer informatie?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons!
Loading page...