Apps

{ de; v(m); meervoud: apps }

Software applicatie die is gemaakt om te draaien op een smartphone of tablet

Mobiele applicaties

Het grote aantal smartphones en tablets in Nederland maakt het ontwikkelen van een app interessant voor bedrijven. Met een app op de smartphone of tablet van je doelgroep neemt je klant je overal mee naartoe. Zo kunnen mensen altijd en overal een bepaalde handeling verrichten, het laatste nieuws lezen, of gewoon in contact komen met jouw organisatie. Is een app iets voor jou organisatie? We denken graag met je mee!
  • Het idee

    Een goede app is een verrijking van je online strategie. Afhankelijk van de wensen en de voorwaarden waaraan de app moet voldoen, ontwikkelen we de app die jouw organisatie verder helpt.
  • Aanpak

    We bespreken hoe de app er uit komt te zien, welke functionaliteiten gewenst zijn en voor welke apparaten deze geschikt moet zijn. Gedurende het hele proces houden we korte lijnen, zodat het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet
  • Resultaat

    De app is beschikbaar voor toestellen die zijn uitgerust met Android, iOS en/of Windows en kan direct worden ingezet. Je klanten kunnen de app downloaden in de App Store, Google Play Store en Windows Store en nemen je overal mee naar toe!

iOS, Android en Windows

{de; m; systeem dat apps aanstuurt op smartphones en tablets}

Voorbeelden uit de praktijk

Meer weten over mobiele apps?

Neem contact op, kom langs voor een [ kop koffie ] [ thee ] [ water ] [ wijn ] * doorhalen wat niet van toepassing is
Verstuur formulier
Loading page...