Zoekmachine optimalisatie

SEO gaat verder dan het manipuleren en optimaliseren voor het algoritme van de zoekmachines. Het gaat om het begrijpen van het online gedrag van mensen en hoe je daar zo goed mogelijk op in kunt spelen. De SEO-specialisten van Dolphiq zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen je graag om beter te scoren in de zoekmachine op de zoektermen die voor jouw bedrijf van belang zijn.

Het idee

Samen identificeren we de zoektermen die voor jouw bedrijf van belang zijn en bekijken we waar de kansen liggen. Vervolgens gaan onze SEO-experts aan de slag om er voor te zorgen dat jouw website beter scoort in de zoekmachine!

De aanpak

We analyseren de huidige SEO-positie van je bedrijf en doen een zoekwoordanalyse om te bekijken waar de kansen liggen. Met zowel tekstuele als technische aanpassingen zorgen we er voor dat je website op de beoogde termen beter vindbaar wordt.

Het resultaat

SEO is een proces dat vaak niet van de ene op de andere dag resultaat oplevert. Toch is er na enkele weken vaak al een significante verbetering van je positie in de zoekresultaten zichtbaar. SEO is een investering die je website nog jarenlang bezoekers oplevert!

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat we maken, maar we laten het je liever zien met een aantal voorbeelden uit de praktijk:

De Oerbron

SEO-campagne uitvoeren om er voor te zorgen dat de website beter naar voren komt in de zoekmachines.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag...
Loading page...