DQ = Google Partner

Google Ads (voorheen Google AdWords) maakt het mogelijk om te adverteren op de zoekresultatenpagina van Google. Mensen die de door jou gekozen zoekwoorden intypen krijgen jouw advertentie te zien. Je kunt dus heel gericht adverteren en betaalt alleen wanneer iemand daadwerkelijk op je advertentie klikt. Dolphiq is gecertificeerd Google Partner voor Ads en vertelt je graag over de mogelijkheden die het jouw bedrijf biedt.

Het idee

Google Ads is de ideale manier om nieuwe klanten aan te trekken en online je producten te verkopen. Wij zetten de campagne voor je op en zorgen er voor dat je advertentie alleen wordt getoond aan de mensen die naar jou op zoek zijn.

De aanpak

We bespreken de mogelijkheden (tekstadvertenties, display advertenties, shopping, remarketing, etc.) en bekijken welke strategie we het beste kunnen hanteren. Vervolgens schrijven we met jouw input de advertenties, en bepalen we op welke zoekwoorden we gaan adverteren.

Het resultaat

Wanneer de Ads campagne live staat, blijven we deze continu monitoren en optimaliseren. Via een maandelijkse rapportage houden we je op de hoogte van de resultaten. Zo zorgen we er voor dat je het maximale uit Ads haalt!

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat we maken, maar we laten het je liever zien met een aantal voorbeelden uit de praktijk:

Eigenwijn

Opzetten, monitoren en optimaliseren van een AdWords campagne met de focus op de laatste maanden van het jaar

EKO4petz

We zetten een AdWords campagne op voor EKO4petz en optimaliseren deze campagne voortdurend

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag...
Loading page...