Waar doen we het voor?

Koffie, code en de occasional pizza als de deadlines nét even te strak zijn. Bij Dolphiq doen we er alles aan om er voor te zorgen dat onze klanten zich online zo goed mogelijk kunnen presenteren. We realiseren webapplicaties, software op maat, database oplossingen, mobiele apps en andere online toepassingen en leveren deze in de meeste gevallen met Craft CMS, een CMS dat zich onderscheidt in gebruiksvriendelijkheid.

Lindenhaeghe

Lindenhaeghe en Dolphiq hebben samen een complete E-Learning omgeving ontwikkeld. Een digitaal thuisstudiepakket met online colleges, studiemateriaal en oefenexamens

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten bedacht dé WK-actie van 2014: het Roy Donders juichpak. Wij mochten de hosting en techniek voor de webshop verzorgen.

LincSafe

LincSafe is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van intelligente kluizen. De software wordt samen met Dolphiq op maat ontwikkeld.

Hemingway PG

Dolphiq ontwikkelde voor Hemingway PG een CRM-systeem op maat, zodat het aan alle wensen voldoet. Het systeem is o.a. gesynchroniseerd met de gegevens op de website, kantooragenda en de boekhouder

Publieke Zaken

Publieke Zaken heeft behoefte aan een systeem waarmee het documenten kan uploaden, zodat gebruikers alleen díé informatie ontvangen die voor hen van belang is.

Bose

Bose Europe is wereldwijd bekend met de Bose luidsprekertechnologie. Er is een informatieve website met een brochure-aanvraag systeem geïmplementeerd.

SKJ

SKJ beheert het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. Wij hebben een systeem op maat ontwikkeld voor de registratie van jeugdprofessionals.

Aviko

Aardappelverwerker Aviko bedacht de Kookweek actie waarmee mensen kans maakten op een Foodtruck. Wij ontwikkelden de activatie website voor de actie.

Strengthen Your Talents

SYT haalt het beste in mensen naar boven door te kijken naar hun unieke talenten. Wij hebben een passende website ontwikkeld.

TimeButler

TimeButler is een volledig geautomatiseerd urenregistratie-systeem voor de werktijden van het personeel. De oude prikklok in een nieuwe (digitaal) jasje.

Alzheimer Nederland

De Alzheimer Assistent is een interactief informatiemiddel voor mantelzorgers. De app assisteert mensen bij de dagelijkse zorg en is altijd op elk device beschikbaar.

Rotero

Rotero biedt verschillende oplossingen op het gebied van aandrijvingen en besturingen. Aan Dolphiq de taak om de website te ontwikkelen.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht en wellicht staat uw logo hier binnenkort ook tussen...
Loading page...