Waar doen we het voor?

Koffie, code en de occasional pizza als de deadlines nét even te strak zijn. Bij Dolphiq doen we er alles aan om er voor te zorgen dat onze klanten zich online zo goed mogelijk kunnen presenteren. We realiseren webapplicaties, software op maat, database oplossingen, mobiele apps en andere online toepassingen en leveren deze in de meeste gevallen met Craft CMS, een CMS dat zich onderscheidt in gebruiksvriendelijkheid.

Lindenhaeghe

Lindenhaeghe en Dolphiq hebben samen een complete E-Learning omgeving ontwikkeld. Een digitaal thuisstudiepakket met online colleges, studiemateriaal en oefenexamens

Bose Aviation

Bose Aviation biedt luidspreker- en audio oplossingen voor de luchtvaartindustrie. Dolphiq mocht een online platform ontwikkelen voor piloten en officiële dealers/resellers van Bose Aviation producten.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten bedacht dé WK-actie van 2014: het Roy Donders juichpak. Wij mochten de hosting en techniek voor de webshop verzorgen.

Hemingway PG

Dolphiq ontwikkelde voor Hemingway PG een CRM-systeem op maat, zodat het aan alle wensen voldoet. Het systeem is o.a. gesynchroniseerd met de gegevens op de website, kantooragenda en de boekhouder

Publieke Zaken

Publieke Zaken heeft behoefte aan een systeem waarmee het documenten kan uploaden, zodat gebruikers alleen díé informatie ontvangen die voor hen van belang is.

LincSafe

LincSafe is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van intelligente kluizen. De software wordt samen met Dolphiq op maat ontwikkeld.

SKJ

SKJ beheert het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. Wij hebben een systeem op maat ontwikkeld voor de registratie van jeugdprofessionals.

TimeButler

TimeButler is een volledig geautomatiseerd urenregistratie-systeem voor de werktijden van het personeel. De oude prikklok in een nieuwe (digitaal) jasje.

Eigenwijn

Eigenwijn stelt mensen in staat om een eigen, persoonlijke wijnfles te ontwerpen. Met een AdWords campagne werd de verkoop van de producten gestimuleerd.

Alzheimer Nederland

De Alzheimer Assistent is een interactief informatiemiddel voor mantelzorgers. De app assisteert mensen bij de dagelijkse zorg en is altijd op elk device beschikbaar.

Rotero

Rotero biedt verschillende oplossingen op het gebied van aandrijvingen en besturingen. Aan Dolphiq de taak om de website te ontwikkelen.

Flying Holiday Homes

Voor Flying Holiday Homes hebben we een platform ontwikkeld dat het (ver-)kopen, plaatsen en transport van verplaatsbare vakantiehuizen faciliteert.

EKO4petz

EKO4petz is een webshop voor biologische en natuurlijke huisdierproducten. Aan ons de taak om een AdWords campagne op te zetten en deze te beheren en optimaliseren.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht en wellicht staat uw logo hier binnenkort ook tussen...
Loading page...