Waar doen we het voor?

Koffie, code en de occasional pizza als de deadlines nét even te strak zijn. Bij Dolphiq doen we er alles aan om er voor te zorgen dat onze klanten zich online zo goed mogelijk kunnen presenteren. We realiseren webapplicaties, software op maat, database oplossingen en andere online toepassingen en leveren deze met het gebruiksvriendelijke Craft CMS, een CMS dat zich onderscheidt in gebruiksvriendelijkheid.

Lindenhaeghe

Lindenhaeghe en Dolphiq hebben samen een E-Learning omgeving ontwikkeld. Een digitaal thuisstudie pakket met online colleges, studiemateriaal en oefenexamens

Bose Aviation

Bose Aviation biedt luidspreker- en audio oplossingen voor de luchtvaartindustrie. Dolphiq mocht een online platform ontwikkelen voor piloten en officiële dealers/resellers van Bose Aviation producten.

Me+U

Me+U is een methode die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Dolphiq heeft de online tool ontwikkeld waarmee je inzicht krijgt in je persoonlijke drijfveren en valkuilen

ConTendR

ConTendR is een online platform dat opdrachtgevers en content makers bij elkaar brengt. Dolphiq mocht het portaal ontwikkelen dat deze matches aan de hand van verschillende variabelen tot stand brengt.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten bedacht dé WK-actie van 2014: het Roy Donders juichpak. Wij mochten de hosting en techniek voor de webshop verzorgen.

Hemingway PG

Dolphiq ontwikkelde voor Hemingway PG een CRM-systeem op maat. Het systeem is o.a. gesynchroniseerd met de gegevens op de website, kantooragenda en de boekhouder

LincSafe

LincSafe is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van intelligente kluizen. De software wordt samen met Dolphiq op maat ontwikkeld.

SKJ

SKJ beheert het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. Wij hebben een systeem op maat ontwikkeld voor de registratie van jeugdprofessionals.

Flying Holiday Homes

Voor Flying Holiday Homes hebben we een platform ontwikkeld dat het (ver-)kopen, plaatsen en transport van verplaatsbare vakantiehuizen faciliteert.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht en wellicht staat uw logo hier binnenkort ook tussen...
Loading page...