Waar doen we het voor?

Koffie, code en de occasional pizza als de deadlines nét even te strak zijn. Bij Dolphiq doen we er alles aan om er voor te zorgen dat onze klanten zich online zo goed mogelijk kunnen presenteren. We realiseren websites, software applicaties, mobiele apps en andere online toepassingen op maat en leveren deze met ons in-house ontwikkelde CMS of Craft CMS welke zich beiden onderscheiden in gebruiksvriendelijkheid.

Bose

Bose Europe is wereldwijd bekend met de Bose luidsprekertechnologie. Er is een informatieve website met een brochure-aanvraag systeem geïmplementeerd.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten bedacht dé WK-actie van 2014: het Roy Donders juichpak. Wij mochten de hosting en techniek voor de webshop verzorgen.

Aviko

Aardappelverwerker Aviko bedacht de Kookweek actie waarmee mensen kans maakten op een Foodtruck. Wij ontwikkelden de activatie website voor de actie.

Lindenhaeghe

Dolphiq is al jarenlang de online partner van opleidingsinstituut Lindenhaeghe. Ook de nieuwe website van Lindenhaeghe is van een moderne 'look and feel' voorzien.

Kleenex

Voor tissuefabrikant Kleenex hebben wij een activatiewebsite ontwikkeld waar mensen hun eigen persoonlijke tissuebox konden ontwerpen en bestellen.

SKJ

SKJ beheert het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. Wij hebben een systeem op maat ontwikkeld voor de registratie van jeugdprofessionals.

ParketGroep

ParketGroep Nederland is een collectief van ruim 25 parketzaken van hoge kwaliteit. De website straalt deze kwaliteit ook uit.

EKO4petz

EKO4petz is een webshop voor biologische en natuurlijke huisdierproducten. Aan ons de taak om een AdWords campagne op te zetten en deze te beheren en optimaliseren.

Rotero

Rotero biedt verschillende oplossingen op het gebied van aandrijvingen en besturingen. Aan Dolphiq de taak om de website te ontwikkelen.

Timebutler

TimeButler is een volledig geautomatiseerd urenregistratiesysteem voor de werktijden van het personeel. De oude prikklok in een nieuwe (digitaal) jasje.

Eigenwijn

Eigenwijn stelt mensen in staat om een eigen, persoonlijke wijnfles te ontwerpen. Met een AdWords campagne werd de verkoop van de producten gestimuleerd.

Strengthen Your Talents

SYT haalt het beste in mensen naar boven door te kijken naar hun unieke talenten. Wij hebben een passende website ontwikkeld.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht en wellicht staat uw logo hier binnenkort ook tussen...
Loading page...