Ontwikkeling scholen websites

Voor Stichting Proceon hebben wij een aantal webprojecten mogen uitvoeren. Onder de stichting vallen 20 basisscholen, ruim 300 medewerkers en circa 3.300 leerlingen. Wat begon met het ontwikkelen van een website voor de overkoepelende organisatie, werd uitgebreid met websites van een groot aantal van de aangesloten basisscholen.

Het idee

Aanvankelijk was het plan om een website te ontwikkelen voor stichting Proceon. Later is besloten om ook de websites voor de meeste bij Proceon aangesloten basischolen te ontwikkelen. Ook deze websites zijn gekoppeld aan het CMS. 

De aanpak

In overleg met de huisstijl vormgevers van Proceon is een ontwerp opgesteld. Dit ontwerp is omgezet naar een moderne en frisse website. Dolphiq heeft na de ontwerpfase het gehele traject uit handen genomen, van ontwikkeling van diverse pagina-templates tot het plaatsen van content binnen de menu-structuur.

Het resultaat

De websites van de verschillende scholen zijn vanuit het CMS gemakkelijk te beheren. Middels een geavanceerde rechtenstructuur heeft iedere gebruiker toegang tot de zones die voor hem of haar van belang zijn om aanpassingen aan de websites te kunnen doen. 

Impressies

Proceon

Wilhelminaschool-Hilversum

Zonnewijzer-Bussum

Nassauschool-Hilversum

Wie maakten het mogelijk?

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag...
Loading page...