Ontwikkeling Publieke Monitor

Publieke Zaken helpt bedrijven zaken doen in het publieke domein door bedrijfsleven en overheid samen te brengen. Middels de publieke monitor dienst worden bedrijven op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die voor hen relevant zijn. Publieke Zaken selecteert de informatie (o.a. beleidsstukken, wetsvoorstellen, moties) voor haar abonnees.

Het idee

Er is behoefte aan een op maat gemaakt systeem dat het makkelijk maakt om informatie te delen met klanten die gebruik maken van de politieke monitor. Daarbij is belangrijk dat beheerders eenvoudig documenten kunnen uploaden en dat gebruikers alleen díé informatie ontvangen die voor hen van belang is.

De aanpak

Publieke Zaken heeft het concept uitgedacht dat Dolphiq mocht ontwikkelen. Het online portal is op maat gemaakt met behulp van het Laravel Framework, waarmee we snel de gewenste functionaliteiten kunnen bouwen. Voor het versturen van de mails maken we gebruik van de premium e-mail delivery service Mailjet, omdat de standaard koppeling van Gmail niet voldeed voor het hoge e-mail volume.

Het resultaat

Het systeem maakt het eenvoudig om documenten te delen. Abonnees worden voortdurend op de hoogte gehouden van de zaken die voor hen van belang zijn d.m.v. notificaties en een dagelijks overzicht. Aan het eind van de week ontvangen ze de weekmonitor, met een weekoverzicht en een vooruitblik naar de komende week, dat automatische gesynchroniseerd kan worden hun persoonlijk agenda. 

Wie maakten het mogelijk?

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag...
Loading page...