Ontwikkeling E-Learning omgeving

Opleidingsinstituut Lindenhaeghe en Dolphiq hebben intensief samengewerkt om een E-Learning omgeving te ontwikkelen. Hiermee biedt de opleider haar cursisten een digitale leeromgeving, compleet met studiemateriaal, online collegevideo's en oefenexamens.

Het idee

Met de ontwikkeling van een E-Learning omgeving kunnen cursisten zich vanuit huis voorbereiden op hun examens. De volledig op maat gemaakte E-Learning omgeving zorgt ervoor dat ze alles bij de hand hebben, zodat ze kunnen studeren op het moment dat het hen uitkomt.

De aanpak

E-Learning is ontwikkeld aan de hand van de scrum-methodiek, waarbij het proces is ingedeeld in korte sprints. Daarbij is gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals Vue.js voor het ontwikkelen van de user interface (front-end) en het Laravel Framework voor de API (back-end).

Het resultaat

Duizenden cursisten maken gebruik van hun eigen, persoonlijke online leeromgeving. Hiermee hebben ze de beschikking over een digitaal thuis-studiepakket, compleet met trainingsvideo's, oefenexamens en ander studiemateriaal. Zo kunnen ze zich tijds- en plaatsonafhankelijk voorbereiden op hun examens.

Impressies

Voortgang

E-Learning

Online College

Oefenexamen

Wie maakten het mogelijk?

Meer informatie?

Wil je meer weten over hoe we de E-Learning omgeving hebben ontwikkeld? Vraag het ons, we bijten niet...
Loading page...