CRM-systeem op maat

Lindenhaeghe heeft behoefte aan een systeem waarmee het de verschillende opleidingen kan beheren. Dolphiq ontwikkelde een CRM-systeem op maat met uitgebreide functionaliteiten, gekoppeld aan een database met de gegevens van alle cursisten. Zo heeft het systeem de mogelijkheid om evaluaties te versturen, een telefoonmodule die inkomende gesprekken direct koppelt aan de betreffende cursist en is er een persoonlijke e-learning omgeving ontwikkeld.

Het idee

Dolphiq verzorgt alle online services die de opleider aanbiedt. Van de software waar de medewerkers dagelijks mee werken tot de website en van de diplomawissel tool tot de nieuwsbrieven. Lindenhaeghe vertrouwt al sinds de eerste website op Dolphiq als online partner. 

De aanpak

Door de complexiteit van de werkzaamheden is er dagelijks contact over de planning, voortgang en het onderhoud van de online diensten. Tussen beide bedrijven bestaan korte communicatielijnen, waardoor we continu op de wensen van de opleider kunnen inspelen.

Het resultaat

Met de op maat ontwikkelde software zorgen we er voor dat duizenden financiële professionals verspreid over heel Nederland het opleidingstraject van Lindenhaeghe kunnen volgen. Tegelijkertijd heeft Lindenhaeghe met het CRM op maat altijd de gewenste informatie binnen handbereik

Wie maakten het mogelijk?

Meer weten over dit maatwerk CRM-systeem?

Neem contact met ons op, we vertellen er graag meer over...
Loading page...