Software ontwikkeling intelligente kluis

LincSafe en Dolphiq werken samen aan de ontwikkeling van de intelligente kluizen van Lincsafe. Dolphiq is ingeschakeld om de grafische user interface (GUI) en software te ontwikkelen voor o.a. de pin-wissel automaat en het online portal voor beheerders. Daarbij zijn we de schakel tussen de gebruiker en de code. Als kluiseigenaar heb je via de back-office real-time inzicht in de inhoud van je kluis. 

Het idee

Om de kluizen te kunnen bedienen is een user interface nodig. Dolphiq ontwikkelt deze grafische user interface, zodat een handeling van de klant wordt vertaald naar een actie in de machine. We zijn de schakel tussen de gebruiker en de code.

De aanpak

Voor het ontwikkelen van de user interface is gebruik gemaakt van Vue.js. Daarnaast is er intensief contact tussen Lincsafe en Dolphiq om de software voortdurend door te ontwikkelen en te zorgen dat de interface werkt met de API. 

Het resultaat

Op de kluizen zit een touch screen waarmee gebruikers deze kunnen bedienen. Daarmee kunnen ze de machine handelingen laten uitvoeren. Eigenaren kunnen de kluizen eenvoudig beheren middels het online portal. Je vindt de intelligente kluizen van Lincsafe o.a. in verschillende casino's. 

Wie maakten het mogelijk?

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag...
Loading page...