Online platform Flying Holiday Homes

Voor Flying Holiday Homes hebben we een platform ontwikkeld dat het (ver-)kopen, plaatsen en transport van verplaatsbare vakantiehuizen faciliteert. Aanbieders van huizen en locaties kunnen een account aanmaken en krijgen een melding wanneer iemand interesse heeft. Middels verschillende zoekfilters, die door Flying Holiday Homes zelf aangemaakt kunnen worden, kan iedereen zelf bepalen wat hij/zij belangrijk vindt. 

Het idee

Het online platform faciliteert het contact tussen vraag en aanbod van verplaatsbare vakantiehuizen. Flying Holiday Homes brengt mensen met elkaar in contact, verzorgt het transport en kent de locaties waar de huizen geplaatst kunnen worden.

De aanpak

De website is gemaakt aan de hand van een bestaand grafisch ontwerp. Vervolgens hebben we in samenwerking met Flying Holiday Homes een huizen- en locatie beheer module ontwikkeld, zodat ze zelf middels het CMS-systeem het gehele platform kunnen beheren. 

Het resultaat

Een totaaloplossing voor eigenaren van vakantiehuizen, producenten van huizen en aanbieders van locaties. Flying Holiday Homes heeft zelf de controle over de website en het platform, van het goedkeuren van huizen/locaties tot het bepalen van de zoekfilters op de website.

Wie maakten het mogelijk?

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag...
Loading page...