Online platform voor content creatie

ConTendR is een online platform dat opdrachtgevers en contentspecialisten bij elkaar brengt, van tekstschrijver tot drone piloot en van fotograaf tot vertaler. De opdrachtgever zet een tender uit, waarna het systeem op basis van een aantal variabelen de juiste specialisten matcht. Dolphiq mocht het portaal ontwikkelen dat deze matches tot stand brengt. Het geheel is te beheren in een handige backoffice, met o.a. statistieken van de tenders.

Het idee

Het platform brengt opdrachtgevers in contact met content specialisten. Opdrachtgevers kunnen een tender uitzetten, waar de geschikte content specialisten vervolgens op kunnen pitchen. Uiteindelijk kiest de opdrachtgever welke content maker de tender heeft gewonnen.

De aanpak

In samenwerking met de klant is een algoritme ontwikkeld dat de wensen van opdrachtgevers vergelijkt met de profielen van content specialisten. Wanneer factoren als content type, expertise en locatie overeenkomen, is er een match. Het portal is gebouwd in het Laravel Framework.

Het resultaat

Dagelijks vinden opdrachtgevers de beste content leveranciers via ConTendR. Het platform werkt eenvoudig en is effectief in het maken van de juiste matches. Content specialisten gebruiken het platform om aan geschikte opdrachten te komen.

Impressies

Inloggen in het portaal

Profiel content specialist

Ingelogd als marketeer

Nieuwe tender

Wie maakten het mogelijk?

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag...
Loading page...