Online portaal voor de luchtvaart industrie

In opdracht van Bose is een online portaal ontwikkeld voor piloten en officiële dealers/resellers van Bose producten voor de luchtvaart industrie. Zij kunnen een account aanmaken, zodat ze als eerste worden geïnformeerd over nieuwe producten en evenementen en kunnen deelnemer aan promoties. Dealers en resellers vinden op de website de documentatie en marketing materiaal voor de promotie van de producten.

Het idee

Een online omgeving waarin zowel piloten als officiële dealers/resellers beschikken over exclusieve content omtrent Bose producten en mee kunnen doen aan promoties. Iedere rol beschikt over de content die voor zijn/haar account bedoeld is.

De aanpak

In samenwerking met Bose en een extern reclamebureau dat de content verzorgt, is een ontwerp gemaakt dat vervolgens door Dolphiq is uitgewerkt. In het CMS kan per bestand of pagina worden aangegeven welke content voor welke rol beschikbaar moet zijn.

Het resultaat

Piloten en dealers/resellers kunnen een account aanmaken, welke door Bose beoordeeld kan worden in een backoffice. De content van de website is te beheren in Craft CMS. Bose heeft hiermee een online platform om de doelgroep op verschillende manieren van dienst te kunnen zijn.

Wie maakten het mogelijk?

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag...
Loading page...