8 Tips voor succesvol posten op Facebook

Facebook heeft miljoenen gebruikers in Nederland. Bij die grote hoeveelheid gebruikers zitten dus ook veel (potentiële) klanten. Hoe zorg je als bedrijf voor een succesvolle post op Facebook?

Posten op Facebook

Op het online marketingblog Frankwatching kwamen we een interessant artikel tegen met een infographic die je 8 tips geeft voor een succesvolle post op Facebook. Het is met name belangrijk om korte berichten te schrijven met een duidelijke call-to-action en te streven naar interactie. Affiniteit met je bericht (likes, reacties, klikken) is namelijk één van de factoren die Facebook gebruikt om te bepalen hoe hoog jouw bericht in de tijdlijn van mensen terecht komt. Daarnaast blijkt dat visuele content, zoals video's. afbeeldingen en foto's) het vaak erg goed doe op Facebook.

Meer informatie over posten op Facebook?

Als je meer wilt weten over hoe en wanneer je het meeste kans op succes hebt met je Facebook post, raden we je aan om onderstaande artikelen te lezen

Mocht je nog vragen hebben over Facebook of social media in het algemeen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag...
Loading page...